MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2015-2016 mokslo metų foto galerija / RESPUBLIKINIO PROJEKTO „MOKOMĖS ĮDOMIAU“ TĘSTINUMAS

2016 m. balandžio 01 dieną  8 ir 10 klasės mokiniai,  lietuvių kalbos projekto „Mokomės įdomiau“ (vadovė Jonavos savivaldybės viešosios bibliotekos Informacijos ir kraštotyros skyriaus vedėja Regina Lukoševičienė, atsakinga mokytoja – lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė) dalyviai, lankėsi Jonavos raj. savivaldybės viešojoje bibliotekoje. Vadovė padėkojo mokytojai, kad mokiniai  aktyviai dalyvauja projekte, mokosi, atlieka užduotis.  
10 klasės mokinys Dovydas Bacius buvo paskatintas prizu už ypač aktyvų mokymąsi ir  užduočių  atlikimą. Užsiėmimo metu mokiniai pakartojo teorines, atliko  praktines  sudėtinio sakinio skyrybos užduotis , dirbo su išmaniąja lenta ir  rašė žinių bei gebėjimų įsivertinimo testą.
2016 m. balandžio 01 dieną 8 ir 10 klasės mokiniai, lietuvių kalbos projekto „Mokomės įdomiau“ (vadovė Jonavos savivaldybės viešosios bibliotekos Informacijos ir kraštotyros skyriaus vedėja Regina Lukoševičienė, atsakinga mokytoja – lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė) dalyviai, lankėsi Jonavos raj. savivaldybės viešojoje bibliotekoje. Vadovė padėkojo mokytojai, kad mokiniai aktyviai dalyvauja projekte, mokosi, atlieka užduotis. 10 klasės mokinys Dovydas Bacius buvo paskatintas prizu už ypač aktyvų mokymąsi ir užduočių atlikimą. Užsiėmimo metu mokiniai pakartojo teorines, atliko praktines sudėtinio sakinio skyrybos užduotis , dirbo su išmaniąja lenta ir rašė žinių bei gebėjimų įsivertinimo testą.